Soul Survivors

Soul Survivors (1995)

Mузика | Обединетото Кралство
Режисер: Sandy Johnson

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.6/10

Содржина

Јасмин (Марианне Саегербрецхт) њемачка је домаќица на годишњем одмору који проводи са својим супругом путујуќи кроз Америку. Након што се путем посваѓају, Јасмин напушта мужа усред пустиње, а цеста ју доводи до запуштеног кафиќа и стајалишта за камионе, Багдад Цафеа. Његова је власница темпераментна тамнопута Бренда (ЦЦх Поундер) која и сама пролази кроз кризу након што је у нападу бијеса отјерала мужа од куќе. Јасмин узима собу у њеном мотелу и упознаје остале становнике Багдада, кухара Цахуенгу (Аqуиллар), бившег сликара холивудских сетова Рудија Цоxа (Палаце), Деббy (Кауфманн) која се бави тетовирањем те Брендино троје дјеце. Бренда је испрва крајње неповјерљива и груба према доброќудној и тајанственој странкињи која долази из њој сасвим непознатог свијета дисциплине и уредности. Мало по мало, Јасмин преузима бригу о локалу у своје руке, чисти га и дотјерује, а с временом госте почиње забављати и извоѓењем маѓионичарских трикова. Багдад цафе ускоро постаје права атракција уз аутопут, а измеѓу Јасмин и Бренде развија се искрено пријатељство...
Изузетно добар арт филм с елементима комедије. Добитник је бројних престижних награда, а постигао је и велик комерцијални успјех у цијелом свијету.


Отис Цооке (Иан МцСхане) ис а Бритисх ДЈ wитх а лате-нигхт Америцан соул мусиц програм ин Ливерпоол. Хис фаворите банд, Тхе Таллахассеес, дисбандед yеарс аго, бут тхеир биггест хит, "Пицкин Уп тхе Пиецес," wас невер релеасед ин Енгланд. Тхе филм рецоунтс Цоокес адвентурес анд мисадвентурес ас хе травелс то тхе У.С., финдс тхе банд мемберс, анд цонвинцес тхем то гет бацк тогетхер фор а реунион тоур оф тхе У.К анд тхе релеасе оф тхеир олд сонгс он ЦД.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.