СОДРЖИНА

У ноќи 14. априла 1957. године на загребачком аутопуту се сударе аутобус и фабрички камион. Судар је претицањем узроковао непознати возач који одмах после тога хладнокрвно гаси светла и бежи, а да се није ни осврнуо. Остатак филма прати догаѓања у аутобусу и камиону све до саме несреќе. Упознајемо судбине путника аутобуса - студенткиње клавира Алме Новак, новинара Бориса, његовог колеге и пријатеља, пропалог глумца Креше Миљуша и његове супруге, возача Јосипа Бараќа, његовог помоќника Јанеза Понграца и других. Истовремено, пошиљку лима камионом превози шофер Рудолф Кнез, а прате га његов син Владимир и његов познаник из затвора Фрањо Росиќ, који им се накнадно прикључи. Истовремено, приповедачи злокобно најављују скору несреќу и бројеве седишта погинулих путника аутобуса, док они сами стално мењају места.

Слики

Х - 8 - филмХ - 8 - филмХ - 8 - филмХ - 8 - филм

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • The Circle of Memory (1987)

  image
 • Sightless (2020)

  image
  After an attack renders her blind, Ellen Ashland withdraws from the world to recover. But soon she plunges into paranoia, unable to convince anyone that her...
 • Арбитража (2012)

  image
  Роберт Милер (Ричард Гир) е сопственик на осигурително друштво и очајно сака да ја комплетира продажбата на компанијата, пред да се дознае за неговите матни...
 • Nitram (2021)

  image
  Events leading up to the 1996 Port Arthur massacre on Tasmania in an attempt to understand why and how the atrocity occurred.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.