рејтинг: 4.3/10
Оценка на корисникот: 7.6/10
(14 гласови)

Содржина

Дан је добро почео. Г Wилсон има роѓендан и погодите тко се појави непозван! Деннис и неколико његових злочестих пријатеља. Након што добије торту у лице и падне низ степенице, г. Wилсон пожели да Деннис има неког другог старца којег би гњавио. Његове су молитве услишане кад се појави Деннисов дјед и објави да ќе се уселити. Опет је све у најбољем реду, све док г. Wилсон не схвати да стари и да је дјед у свему бољи од њега. Једнога дана у лунапарку, г. Wилсон упозна професора и његова помоќника Сyлвестера који тврде да су стручњаци у помлаѓивању људи… за одреѓену цијену, дакако. То је пријевара, али г. Wилсон је превише наиван да би то схватио. Првих неколико покушаја помлаѓивања г. Wилсона пропадне захваљујуќи Деннису. Г. Wилсон покуша бити бољи од дједа кад оде с њима на базен, али то му не поѓе за руком. Мали Деннис је тај који разоткрије преваранте кад Wилсон одлучи продати куќу, а професор и Сyлвестер појаве се прерушени у водоинсталатере, електричаре, агенте за некретнине, дератизаторе и што све не те направе велике рупе у куќи г. Wилсона, а да његов банковни рачун и не спомињемо. Но Деннис похита у спас и сви су сретни. Послије, дјед у камперу одведе Денниса до Гранд Цанyона. Погрешка: кампер паркира преблизу кањона, а котаче блокира каменом који Деннис покупи за своју колекцију.

Слики

Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2Денис напаст 2

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.