Содржина

Цапе Цод, прије двадесет година. Дјечак Аллен Бауер (Давид Крепс) с родитељима и братом плови туристичким бродом. Опчињен свјетлошќу скочи у море и угледа малу сирену. У посљедњи тренутак дјечака спасе од утапања. Неw Yорк, данас. Аллен (Том Ханкс) с братом Фреддиејем (Јохн Цандy) води уходани обитељски посао. Након једне бурне ноќи заврши у бродиќу и поновно падне у море гдје га спаси прелијепа сирена из његовог дјетињства (Дарyл Ханнах). Заљубивши се у Тома сирена крене за њим у Неw Yорк не знајуќи да је прате нимало добронамјерни знанственици. Усто, сирена се уз пуно проблема привикава на живот у великом граду.
Фантастична комедија о сирени заљубљеној у младог Неwyорчанина којег је прије двадесет година спасила од утапања и никад га није заборавила... Као ни он њу.

Слики

СиренаСиренаСирена

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кејт и Леополд (2001)

    image
    Кејт Мекеј е жена од 21. век, а Леополд е шармантен ерген од 19. век. Кога двајцата странци ќе се сретнат во Њујорк, вековните разлики се судираат.
  • Што Сакаат Жените (2000)

    image
    Самоуверени мушкарац верује је да је он божји дар за жене, све док не почне да слуша о чему жене заиста размишљају. Ник Маршал је рекламни стручњак из Чикага,...
  • Жити среќата (2006)

    image
    Ешли Албригхт (Линsи Лохан) је најсреќнија жена на свету. Она је особа која лако долази до свега што је добро у животу. Лоз који она одабере сигурно добија...
  • Сон на летната ноќ (1999)

    image
    Животот на љубовниците го комплицираат градските закони, скараните самовилски кралства и... љубовта.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.