рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 6.7/10
(11 гласови)

Содржина

Тим људи који је створио највеќе анимиране хитове Гру на супертајном задатку, Како је Гру украо мјесец, и Малци, доноси нове авантуре Груа, Луцy, њихових преслатких кќери – и малаца у наставку Како је Гру постао добар.
Нове авантуре Груа и његових малаца, изазване су појавом Груовог изгубљеног брата близанца Друа, којима је у оригиналној верзији глас посудио комичар Стеве Царелл. Један од креатора “Соутх Парка”, Треy Паркер је у оригиналној верзији посудио глас зликовцу Балтхазару Братту, који је као дијете био звијезда, а сада је као одрастао опсједнут ликом који је био 80-их година. Балтхазар ќе бити највеќи Груов непријатељ до сада.

Слики

Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3Грозни ја 3

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.