рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 9/10
(32 гласови)

Содржина

Лонг Бич је место на коме се сваког дана догоди макар један гангстерски рат и када ученици који су навикнути да се свакодневно суочавају са оваквим околностима осете да неко нов покушава да разуме њихову ситуацију, одговориќе одбацивањем, не схватајуќи да тиме подстичу и одржавају ситуацију која их само води у суноврат. Упркос иницијалном неуспеху и одбацивању ученика, Грувелова користи књиге "Дневник Ане Франк" и "Златин дневник: живот детета у Сарајеву" да би своје ѓаке навела не само да схвате основе енглеског језика, веќ да би им се приближила и научила их саосеќајности и толеранцији.
Меѓутим, касније када у оквиру једног пројекта специјално осмишљеног да прати насиље у школама ѓаци треба да испричају своје животне приче, баријера која је некад постојала измеѓу њих и наставника, полако почиње да нестаје. Када им је једина прилика за опстанак то да се спријатељите да особом која им је некада била смртни непријатељ, њихови животи добиќе потпуно нову перспективу.

Слики

Писатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слободаПисатели за слобода

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.