poster

Мајчине лажи

Lies My Mother Told Me (2005)

Криминал, Драма, Трилер | Канада, САД
Режисер: Christian Duguay

рејтинг: 6.0/10

Содржина

Ларен Симс (Ј. Рицхардсон) је привлачна и интелигентна млада жена, неспособна за суочавање са собом и стварношќу. Укравши аутомобил и кредитне картице, бјежи с малољетном кќери Хаyлеи (Х. Панеттиере) на запад Сједињених Држава. Заустави се у Лас Вегасу и упозна богатога одвјетника и љубитеља коња Луцаса Мацкензиеја (Ц. Феоре) те се убрзо уда за њега. Дјевојчица, која је за разлику од своје мајке врло рано сазрела и реално сагледава ствари, противи се новој вези. Напокон одустане од отпора, надајуќи се да ќе у новим околностима мајка пронаќи мир и коначно раскинути с погубним самозаваравањем. Но прошлост убрзо сустиже Ларен...

"Лиес Мy Мотхер Толд Ме", америчка психолошко-криминалистичка драма о несупјешним покушајима младе жене да надвлада своју природу и пружи дом вољеној кќери, снимљена је за кабловско телевизијско приказивање. Интригантан сценариј, комбинацију психолошке драме, кримиќа и филма цесте, потписује Матт Дорф (сценарист и извршни продуцент реалитy схоwа Инсиде тхе Осмондс), а режију Цхристиан Дугуаy (серија Хитлер: Тхе Лифе оф Евил). Кќи глумице Ванессе Редграве и редатеља Томмyја Рицхардсона, Јоелy Рицхардсон (Тхе Патриот, Ладy Цхаттерлy, Систер Мy Систер) и Хаyден Панеттиере (Аллy МцБеал, Рацинг Стрипес), двије телевизијске звијезде у полаганоме али сигурном успону, увјерљиво су приказале сложен однос дисфункционалне мајке и кќери која се, унаточ обостраној љубави, претвара у заувијек обиљежену жртву.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.