Содржина

Будуќност школе постаје неизвјесна када Лорд Цовингтон (Нигел Хаwтхоме) одлучи продати куќу. Но Маделине се досјети како уплашити потенцијалне купце! Након што Пепитовом приватном учитељу покваре план отмице дјечака, Маделине и Пепито побјегну. Куќи се враќају тријумфално и у посљедњи трен проналазе начин како дирнути у срце лорда Цовингтона и увјерити га да сачува школу!

Маделине (Хаттy Јонес) и њених 11 пријатеља живе у старој паришкој куќи, школи, којом управља Мисс Цлавел (Францес МцДорманд), док у њиховом сусједству станује досјетљив и враголаст Пепито, син шпањолског амбасадора. Мала несташна Маделине упадне у Сеину, а спаси је пас којег дјевојчице усвоје и назову Геневиеве...Авантуре храбре црвенокосе дјевојчице Маделине написао је Лудwиг, док је екранизацију ове узбудљиве приче из 1998. режирала Даисy вон Сцхерлер Маyер. Улоге тумаче добитница Осцара за улогу у филму браќе Цоен "Фарго, Францес МцДорманд, и номиниран за Осцара, Нигел Хаwтхорне.

Слики

Madeline

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.