Содржина

Џорџ је један од најпожељнијих људи у Лос Анѓелесу – он је фризер са Беверли Хилса који успева да дотера своје клијенте да изгледају боље него икад.
Након што га његова девојка Џил охрабри да отвори свој фризерски салон, Џорџ затражи новац за покретање свог посла од конзервативног бизнисмена Лестера. Оно што Лестер не зна је да Џорџ спава са његовом женом, његовом љубавницом и његовом кќерком тинејџерком. Може ли Џорџ да одоли искушењу и смири се с Џил или ќе наставити да се уплиќе у све скандалозније афере? Ова пикантна, звездама набијена фарса смештена је у декадентни, сексуално слободни Лос Анѓелес касних 60-их година 20. века. Сценарио су написали добитник Оскара Ворен Бити (најбоља режија за филм „Црвени“, 1982. године) и Роберт Тауни („Чајнатаун“), а филм је режирао Хал Ешби („Добро јутро, господине Ченс“). Филм је номинован за четири Оскара, а Амерички филмски институт га је уврстио у 100 најсмешнијих филмова свих времена. Џорџ (Ворен Бити) је један од најпожељнијих људи у Лос Анѓелесу – он је фризер са Беверли Хилса који успева да дотера своје клијенте да изгледају боље него икад. Након што га његова девојка Џил (Голди Хон) охрабри да отвори свој фризерски салон, Џорџ затражи новац за покретање свог посла од конзервативног бизнисмена Лестера (Џек Ворден). Оно што Лестер не зна је да Џорџ спава са његовом женом (Ли Грент), његовом љубавницом (Џули Кристио) и његовом кќерком тинејџерком (Кери Фишер). Може ли Џорџ да одоли искушењу и смири се с Џил или ќе наставити да се уплиќе у све скандалозније афере?

Слики

Холивудски фризерХоливудски фризерХоливудски фризерХоливудски фризерХоливудски фризерХоливудски фризерХоливудски фризер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.