Содржина

Изузетно напети трилер с низом шокантних обрата и врло атрактивном глумачком екипом која укључује глумачке легенде Ала Пацина и Антхонyја Хопкинса! Амбициозни млади одвјетник Бен (Јосх Духамел) од своје бивше дјевојке Емилy (Малин Акерман) добије информације које доказују да је њезин љубавник, фармацеутски тајкун Артхур Деннинг (Антхонy Хопкинс), пустио на тржиште један лијек унаточ томе што је знао да може изазвати смртоносне нуспојаве код пацијената. Бен увјери свога шефа Цхарлеса Абрамса (Ал Пацино) да су ти докази довољно јаки да се против Деннинга може покренути велика тужба, и Абрамс му повјерава воѓење парнице. Но након смртоносног преокрета у случају, Бен ќе се наќи у бијегу пред законом, те мора доказати своју недужност прије него што изгуби све - а можда чак и живот.

Слики

Одвјетнички кодекс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Будни (2007)

    image
    На богат млад човек му трансплантираат срце. Открива дека хируршкиот тим имал намера да го убие.
  • Англичанецот (1999)

    image
    Екстремно насилен и опасен Англичанец оди во Лос Анџелес за да го најде човекот за кој смета дека е одговорен за смртта на неговата ќерка.
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
  • И на крају не остаде нико (1945)

    image
    Филм говори о десет странаца, људи који наизглед немају никакве везе један с другим, али заправо су сви криви за неко убиство за које нису осуѓени и/или...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.