рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(36 гласови)

Содржина

Дух у оклопу базиран је на меѓународно признатом СФ јапанском анимираном филму из 1995. године ког је режирао Мамору Осхии према истоименој манги из 1991. године. Радња је смештена у 2029. годину када су многи људи постали киборзи заменивши неке своје делове тела уграѓеним имплантатима. Али мозак не може да се замени и он представља „духа тј. људски идентитет који је налази у оклопу механичког тела. Радња филма прати Мајор (Сцарлет Јоханссон) која води елитну јединицу под називом Сектор 9 задужену за најопасније криминалце. Њихов задатак је да их зауставити па ќе морати да се суочи са непријатељем чијиј је једини циљ да уништи напредак технологије Ханк Роботиц’с-а.

Слики

Дух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопуДух у оклопу

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.