Содржина

Изврсна криминалистичка драма о насиљу и декаденцији поsемља одвија се у посљедњим данима разрачунавања с мафијашком организацијом. На засадама "Пакленог шунда", овај модерни, стилизирани филм ноир, који врви двоструким преварама, отмицама и безочним напуцавањима, зачињен је и повеќом дозом црног хумора.
Мафијашки босс (Роббие Цолтране) губи контролу над својим подреѓенима, док је Цлаире (Кyра Седгwицк), његова најбоља плаќеница и лојална оперативка, одлучна вратити га натраг на врх. Но, Цлаире остаје препуштена сама себи кад њој и њеном партнеру Ницку (Станлеy Туцци) намјесте убојство које нису починили. Играч који стоји иза намјештаљке и који их се жели ријешити је боссов финанцијски гениј Дунцан ( Пхилип Сеyмоур Хоффман). У бијегу вукуќи за собом Киттy, Боссову љубавницу и обожаватељицу кокаина, Цлаире потражи уточиште код једног од Боссових тајанствених пословних сурадника (Јохн Риттер). Но, кад се испостави да је и тај прије непријатељ него пријатељ, Цлаире буде присиљена на коначан, крвави обрачун...

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.