poster

План бекства

Escape Plan (2013)

Режисер: Mikael Håfström
CineStar TV2 | денес | 22:45

Каде да се погледне
ТВ во живо Стриминг
img
img
рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 8.6/10
(129 гласови)

Содржина

Највеќи светски експерт у пројектовању затворских безбедносних система, на превару је заробљен у утврѓењу које је сам пројектовао, а у којем су смештени најозлоглашенији светски криминалци. Тек када се нашао унутра, схватио је да је Тамница немилосрдно и технолошки напредно спремиште највеќих криминалаца. У наизглед бескрајном лавиринту стаклених ќелија које чувају наоружани и маскирани стражари, Бреслин као да не види могуќност да се спасе. Да ствар буде страшнија, садистички управник затвора је лично преузео задатак да на све могуќе начине сломи дух непокорних затвореника, као што је Бреслин.

Слики

План бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекстваПлан бекства

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.