рејтинг: 4.9/10
Оценка на корисникот: 6/10
(5 гласови)

СОДРЖИНА

Џуниор Талмиџ се на сахрани свога оца присеќа да га је последњи пут видела пре 30 година: било је то лето 1979. године. Џуниор је дипломирала и управо се верила. Тата је изненадио породицу кад је дошао куќи с новом камп-приколицом. Наговара децу на још једно, последње заједничко летовање на једини начин на који мисли да може, каже им да има рак. Породица креќе на путовање према Калифорнији. Желе да буду права америчка породица на старомодан начин и пријављују се на телевизијски квиз. Одлазе у Л. А. на аудицију за квиз, и тада на светло дана излазе разне тајне о њиховом оцу и присиљавају Џуниор и њену браќу да се суоче са истином о њему.

Слики

Добар испраќајДобар испраќајДобар испраќајДобар испраќајДобар испраќајДобар испраќајДобар испраќај

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Сутра ујутру (2006)

  image
  После 12 година проведених у иностранству, главни јунак се враќа у родни град, где се поново сусреќе са старом љубави, пријатељима и родитељима. Они проводе...
 • Доручак са ѓаволом (1971)

  image
  Прича о пропасти војвоѓанског села за време велике поплаве 1947. године. О људима, њиховим судбинама, страдањима, љубави и смрти.
 • Përse bie kjo daulle (1969)

  image
 • Путовање на мјесто несреце (1971)

  image
  Психолошка драма. Младој Загрепчанки Јелени (А. Кариќ) њој непознат и помало лакомислен младиќ Влатко (Р. Шербеџија) једног дана донесе вијест да је њезин супруг...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.