рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 8.2/10
(5 гласови)

Содржина

„Анка је играни филм за децу настао према роману Мате Ловрака „Анка Бразилијанка. Главна атракција филма је бивши француски фудбалер Ерик Кантона, који је у филму одиграо једну од главних улога.
Дечја бајка, смештена у средњој Европи почетком прошлог века, „Анка је прича о девојчици из сиротишта коју усваја богата роѓака. Недуго након Анкиног доласка, отмена роѓака показује друго лице, а разочарана и утучена Анка бежи, желеќи да се врати у сиротиште. Пут је доводи до циглане, окружене високим стаблима и необичном природом. Грубих лица и великог срца, циглари јој дају нови привремени дом, дају јој собу бунтовног циглара Бразилијанца, сирочета попут ње, који је завршио ту ноќ у затвору због кавге коју је започео у сеоској крчми. У циглани у дубини шуме са овоземаљским животом преплиќе се необичан, бајковит свет шумских биќа, који виде само деца бујне маште...

Слики

АнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнкаАнка

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.