poster

Лилит

Lilith (1964)

Режисер: Robert Rossen

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 1/10

Содржина

Лилитх је амерички црно-бели играни филм снимљен 1964. године у режији Роберта Россена. По жанру је драма, и представља адаптацију романа Ј. Р. Саламанце. Радња је смештена у психијатријску болницу Цхестнут Лодге у Марyланду, а протагониста, чији лик тумачи Wаррен Беаттy, је млади терапеут чија пацијенткиња (чији лик тумачи Јеан Себерг), успркос тога што болује од шизофреније, још увек може заводити друге мушкарце, укључујуќи њега самог. Болница Цхестнут Лодге није дозволила снимање у својим просторијама, па се Россен послужио алтернативним локацијама. Саму продукцију је обележили Россенови здравствени проблеми, али и проблеми на сету, о којима је касније сведочила Ким Хунтер, која тумачи лик психијатра. Након премијере је Лилитх добила страховито лоше критике, па је Россену, који је умро две године касније, то представљало последње остварење у филмографији. Себерг је, пак, касније тврдила да јој је управо Лилитх најдражи филм у каријери.

Слики

Лилит

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • The Man with the Cannon (1977)

    image
  • Величенствените Амберсони (2002)

    image
    Разгаленото детиште, Џорџ Амберсон, е ужаснат кога неговата мајка, вдовица од неодамна, ја обновува врската со богатиот Јуџин Морган, кого го оставила неколку...
  • Два дана, једна ноќ (2014)

    image
    Сандра сазнаје да је отпуштена с посла у малој фабрици соларних панела. Сазнајемо да је била на дугом боловању, лечила се од депресије, и да се осталих...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.