Содржина

Упркос томе што се воле, главне јунаке живот води другим путевима. Хоќе ли икад бити право време за љубав? Наина (Депика Падуконе) је стидљива, интровертна девојка. Студира медицину и потпуно је посвеќена учењу. Ипак, сусрет са другарицом из школе биќе за Наину прекретница јер схвата да жели много више од живота осим добрих оцена. Доноси одлуку да са Адити крене на Хималаје. Током пута обнавља пријатељство са старим другарима из школске клупе Кабиром и Аванишијем. Кабир је велики шармер, али једина жеља му је да путује и упознаје свет. Још увек не намерава да се ожени и скраси поред једне жене.
Док буду освајали планину, Кабир и Наина се збилижавају. Он ќе је научити да се смеје, да се игра и што је најважније - да воли. Наина намерава да му предочи своја осеќања, али када схвати да је пословна понуда коју Кабир добија сан о коме је одувек маштао, одустаје.

Слики

Младост лудостМладост лудост

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.