poster

Магнитуда 6

Stärke 6 (2013)

Драма, Трилер | Швајцарија, Германија
Режисер: Sabine Boss

рејтинг: 5.2/10
Оценка на корисникот: 8.3/10
(3 гласови)

Содржина

Шпијунска драма о жени која мора доказати да је невина у погибији свога дечка, чиме сама долази у опасност и стјече моќне непријатеље.
Геологиња Мара Граф (Ц. Мицхелсен) је меѓународно призната стручњакиња за потресе и тсунамије. Швицарски сеизмолошки институт жели да управо она постави мјерне инструменте на дно језера Урнер. За вријеме једног урона догоди се необјашњива несреќа и њезин партнер и дечко Гиан Wyсс смртно страда. И, умјесто да има подршку од власти, Мара постаје главни осумњичени. Полиција је сумњичи да је изазвала или можда чак и планирала његову смрт. Док је тобожњи докази све више притишќу, Мара покушава открити праву истину, уз помоќ војног капетана Себастиана Сцхеррера (П. Алеарди). Чињенице које открива запрепашќујуќе су, јер повезују Швицарску с Другим свјетским ратом више него што о томе казују службене повијесне чињенице. Цјеловита слика почиње се склапати кад схвати да се та откриќа покушавају заташкати из швицарских војних кругова...

Слики

Магнитуда 6

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.