рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 9.7/10
(9 гласови)

Содржина

У филму "Неко ме ипак чека" из овог времена, кроз прозор данашњег туробног и сложеног тренутка, четири жене боре се за свој став, свој интегритет, своје достојанство и своје право на одлуку на питање: родити или угасити нови живот?
Филм се састоји од три повезане приче: у првој причи ("Хол") Вања и Дара, жене средњих година различитих социјалних статуса, сусреќу се у холу клинике док чекају на абортус. Овај неочекивани сусрет покренуќе бујицу питања у њима и натерати их да добро преиспитају своју одлуку. У другој причи ("Пут") која се одиграва у сеоској средини негде у Србији, мајка води ќерку путем ка доктору који живи сам у вагону у коме обавља илегалне абортусе. Читавим путем траје сукоб традиционалног става против ванбрачне трудноќе и младалачке жеље за роѓењем новог живота из љубави. У треќој причи ("Вода") Нада, млада жена у касним двадесетим годинама живота, присеќа се у затворској ќелији трагичних догаѓаја који су је натерали да убије свог мужа. У клиници, у коју је полицијском марицом одводе на абортус његовог детета, сусреќе особу који није очекивала.

Слики

Неко ме ипак чекаНеко ме ипак чекаНеко ме ипак чекаНеко ме ипак чекаНеко ме ипак чекаНеко ме ипак чека

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.