poster

Обитељска љубав

L'esprit de famille (2014)

Комедија, Семеен | Франција
Режисер: Frédéric Berthe

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 9/10
(2 гласови)

Содржина

Обитељска комедија у којој обољели бубрег њихове млаѓе сестре помаже двојици браќе да се боље разумију, али и да упознају сами себе. Хéлене (М. Денарнауд) дознаје лошу вијест: њезини бубрези су отказали и хитно мора добити здрави бубрег. Но, одговарајуќега донора нема. Среќом, Хелене има двојицу браќе, Маxа (М. Yоун) и Yвана (А. Абиттан), који је могу спасити. И Маx и Yван спремно пристају, но како вријеме одмиче, јача њихов отпор према захвату, што не признају никоме, готово ни самима себи.
О њима двојици треба знати да су се одувијек јако разликовали, као да нису браќа. Маx је неуспјели писац, лијенчина и гребатор. Неуспјешно нуди рукописе издавачима. Живи сам. Yван је ожењен, наставник француског, хипохондар опсједнут собом. Маx је веќи фрајер, храбрији и одлучнији, а Yван је осјетљивији, бојажљивији и неодлучнији. Лијечник им објашњава да ќе обојица бити тестирани, па ќе се на крају одлучити који је бољи донор. Обојица се надају сретном исходу, то јест, да ќе онај други бити прикладнији, но налази покажу оно што радије не би чули: обојица су савршено здрави...

Слики

Обитељска љубав

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.