Содржина

Успешна пословна жена, Марија, живи у Немачкој и остварила је све у животу, осим оног што највише жели: да има бебу, али сваки пут кад остане трдуна доживи спонтатни. Након последњег спонтаног побачаја, доктор јој саопштава да неќе моќи више да остане у другом стању и она почиње да разматра да усвоји дете, меѓутим њен муж се не слаже с том идејом и тражи мало простора за себе како би размислио шта жели у животу.
Марија почиње да губи везу са стварности, причињава јој се глас нероѓеног детета и тада одлучује да ќе по сваку цену да набави себи бебу макар морала да је купи. У меѓувремену, она чује да проститутке продају своју бебе и упознаје Петита, зависника од дроге, којег унајмљује да јој набави бебу на црном тржишту близу немачко-пољске границе. Марија и Петит то виде као прилику да дете спасу од лошег живота и света у ком живе проститутке, али руска мафија не мисли тако. Ускоро ќе се њих двоје наќи у смртној опасности...

Слики

Овде самОвде самОвде сам

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.