poster

Boston Kickout

BOSTON KICKOUT (1995)

Драма | Обединетото Кралство
Режисер: Paul Hills

рејтинг: 6.0/10

Содржина

Након што 1982. године у Лондону његова мајка пред њим почини самоубојство, дјечак Пхилл Саундерс (А. Хилл) се с оцем Раyом (Д. Мартин) пресели у провинцијски градиќ Стевенаге. Девет година касније Пхил (Ј. Симм) је несигуран тинејџер још увијек трауматизиран мајчиним самоубојством, матурант који одраста уз отуѓеног оца, а вријеме проводи у друштву четворице најбољих пријатеља. Док је груби Роберт (М. Wаррен) психотична особа склона насилним испадима, сензибилни Стевен (Р. Хансон) је младиќ који се не успијева носити са свакодневицом и који често запада у депресију. Ту су и мирни Матт (Н. Валенте), момак задовољан озбиљном везом с романтичном Суе (Н. Давиес), те помало ексцентрични Тед (А. Линцолн), младиќ немирна пустоловног духа. Док након краткотрајног посла у пекарници машта о скором одласку на студиј геологије, покушава приќи атрактивној вршњакињи Степхание (П. Хунтлеy), Пхил не слути да ќе му се тога љета живот из темеља промијенити. Кад из Шкотске стигне његова привлачна даљња роѓакиња Схона (Е. МцЦоурт), Пхил ќе с дјевојком доживјети прву љубав. Истодобно ќе схватити да његов отац Раy у алкохолу безуспјешно тражи излаз од аутодеструктивних и суицидалних порива...

Снимљена у продукцији познатог сценариста, продуцента и редатеља Даннyја Цаннона (Млади Американци, Судац Дредд, Пхоениx, Знам што си радила прошлог љета 2, Гол), за продукцију хит-серијала ЦСИ вишеструко номинираног за престижну награду Еммy, интригантна, атмосферична и прилично сугестивна драма "Бостон Кицкоут" дебитантски је кино-филм даровитог британског филмаша Паула Хиллса (Тхе Фронтлине, Мад ин Токyо, Тхе Поет, Сецретс). Редатељ успјешно елаборира тезу да су наизглед идиличан живот у провинцији и неријетко идеализиране тинејџерске године тек позорница на којој се одигравају узнемирујуќе обитељске драме које обилују безразложним насиљем, грубим суочавањем са животом и свијетом одраслих. У главној улози је даровити Ј. Симм (Диана & Ме, Уморства у Wондерланду, Миранда, 24 Хоур Партy Пеопле, серија Психолошки приступ), за наступ у ТВ серији Живот на Марсу 2007. године номинираног за награду БАФТА, а његови су партнери Е. МцЦоурт (Рифф-Рафф, Тхе Флоwер анд тхе Раббит, Лондон Киллс Ме, Дом Бернарде Албе, Сунсет Хеигхтс), М. Wаррен (Дад Саваге, Б. Монкеy, Хулигани, серије Осумњичени, Поирот, Госпоѓица Марпле) и Д. Мартин (Рагтиме, Аеродром, серије Демпсеy & Макепеаце, Муќке, Полиција).

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.