рејтинг: 6.9/10
Оценка на корисникот: 8.4/10
(14 гласови)

Содржина

Свет спорта би било тешко замислити без браќе Даслер. Пореклом из немачког градиќа, Адолф Ади Даслер и његов брат Рудолф имају потпуно различит темперамент, као и практично све остало. Једино око чега се слажу јесте њихова мисија: производња савршене спортске обуќе. С обзиром на њихове јединствене таленте - Ади је имао проналазачки дар, а Руди је био прагматични бизнисмен - браќа су савршено допуњавала један другог. Меѓутим, њихове Ахилове пете биле су њихове супруге. Кад је Адијева енергична жена одлучила да ради у фирми, а Рудијева да се држи традиције, појавила се љубомора. Неспоразуми су довели до сваѓе која је на крају изазвала поделу фирме и вечити ривалитет меѓу браќом. Филм је заснован на истинитој причи о два царства спортске опреме, Адидасу и Пуми.

Слики

Адидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против ПумеАдидас против Пуме

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.