poster

Дан захвалности

Erntedank. Ein Allgäukrimi (2009)

Комедија, Криминал | Германија
Режисер: Rainer Kaufmann

рејтинг: 6.5/10

Содржина

У јужној немачкој регији Алгој, главни инспектор Клуфтингер не може да верује својим очима: Мртва врана је пажљиво обмотана око тела жртве. Клуфтингер је на трагу убице који убија по мотивима старе легенде познате у овој регији.Прва жртва је ситан предузетник који организује аутобуске излете у којима вара обичне људи и узима им новац. Жртва је пронаѓена у близини једног спомен парка, где легенда каже да су у средњем веку вране напале и убиле једног пљачкаша.

Ускоро се појављује и друго тело: гинеколог из Меминген је наѓен поред реке са бројем "11" урезаним на његовом челу. Овај случај такоѓе изгледа да има своје корене у старој легенди. Истрага увлачи Клуфтингер све дубље у мистични свет регије. Симпатичан и старомодан, Клуфтингер је херој иако то не жели да буде, особа која мрзи сујету и велике илузије. Он остаје традиционалиста који гледа своја посла, воли Алгој и жели да све остане онако како је било.

Слики

Дан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалностиДан захвалности

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.