poster

DIO KOLAČA

THE BIG SLICE (1991)

Комедија, Криминал | САД, Канада
Режисер: John Bradshaw

рејтинг: 4.0/10

Содржина

Али они су само жељели мало акције! Цасеy Сиемасзко и Јустин Лоуис сазнат ќе како је и само дио колача више него довољан.

Мике Саwyер (Цасеy Сиемасзко) ради у пицерији, а његов најбољи пријатељ Андy МцЦаффертy (Јустин Лоуис) је таксист. Осим пријатељства, њих двојицу веже и заједничко писање књига, које, додуше, нитко не жели објавити. Полако схваќајуќи како је њихов материјал досадан, обузима их одушевљење када у Андyјеву таксију пронаѓу мртвог човјека јер сматрају како ќе им то осигурати потребно искуство. Меѓутим, убрзо уопќе немају времена за писање јер морају смислити како да остану живи усред сталних пуцњава и потјера. Филм о пријатељима који су се на кривоме мјесту нашли у криво вријеме, 'Дио колача' надахнута је криминалистичка комедија редатеља и сценариста Јохна Брадсхаwа, који је класичне премисе успио обогатити свјежим и оригиналним приступом. Одличне улоге Цасеyа Сиемасзког и Јустина Лоуиса кључан су разлог квалитативном успјеху овога мање познатог наслова, но не смијемо заборавити ни појављивање љепотице Хеатхер Лоцклеар у улози превртљиве Рите.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.