Содржина

Добитник велике награде жирија на филмском фестивалу у Сунданцеу, „Чопор“ је документарни филм о браќи Ангуло који комплетно дјетињство проводе у стану на Манхаттану, потпуно изолирани од друштва, учеќи о свијету искључиво путем филмова које гледају. Цијело своје дјетињство браќа проводе изводеќи сцене из својих омиљених филмова користеќи материјале који су им доступни искључиво у стану, без пријатеља и живеќи од социјалне помоќи, а своју знатижељу, креативност и имагинацију задовољавају искључиво гледањем филмова који им помажу да побјегну од стварности испуњеном изолацијом и усамљеношќу. Меѓутим, све се у потпуности мијења када браќа одлуче побјеќи и прилагодити се друштву о којем су до тада учили само с ТВ екрана.

Слики

Foto: RTLFoto: RTL

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мане: Заокружена прича (2009)

    image
    Британски ликовни критичар Wалдемар Јанусзцзак испричат ќе нам узбудљиву причу о француском умјетнику Éдоуарду Манету.
  • Ингрид Бергман - Њеним Речима (2015)

    image
    Ингрид Бергман је била једна од најталентованијих глумица златне ере Холивуда. Добитница три Оскара, награда као што су БАФТА, Цезар и Тони. Била је миљеница...
  • У потрази за Беетховеном (2009)

    image
    The first truly comprehensive feature length cinema documentary ever made about Beethoven. With over 60 live performances.
  • Сена (2010)

    image
    Документарец кој се фокусира на бразилскиот возач на Формула 1, Ајртон Сена, кој трипати победи на светското натпреварување во Формула 1 пред неговата смрт на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.