poster

Ритам тијела

The Way She Moves (2001)

Режисер: Ron Lagomarsino

рејтинг: 5.5/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Амy Тyсон (Аннабетх Гисх) жена је која има све: богатог и згодног заручника, талент за фотографирање и мјесто у високом друштву. Све је баш како треба док њезини пријатељи не закључе да би се могла уписати на течај плеса како би свој живот додатно зачинила. Амy пристане и на течају упозна егзотичног учитеља салсе Ницка Домингуеза (Камар де лос Реyес). Када Ницк одабере Амy да му буде партнерица, њу убрзо заведу тајне салсе, а страст према Ницку постаје све очитија. Но када њезин заручник Јасон прихвати уносан посао у Неw Yорку, Амy ќе морати донијети најтежу одлуку у свом животу и сазнати је ли њезина будуќност живот са заручником или јој је судбина плес?
Филм је номиниран за награду АЛМА 2002. године.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Били Елиот (2000)

    image
    Талентирано младо момче е растргнато меѓу својата неочекувана љубов кон танцувањето и распаѓањето на семејството.
  • Фати го ритамот 3 (2010)

    image
    Група блиски улични танчери во Њујорк Сити, вклучувајќи ги Лук и Натали, се здружува со младиот Мус и во натпревар се соочува со најдобрите хип-хоп танчери во...
  • Фати го ритамот 5 (2014)

    image
    Све звезде из претходних филмова "Ухвати ритам" иду заједно у блештави Лас Вегас, да се боре за победу која може да одлучи о њиховим сновима и каријерама.
  • Фати го ритамот 2: На улица (2008)

    image
    Режисерот Џон М. Чу го презема кормилото за ова продолжение на „Фати го ритамот“, сместено во Школата за уметности во Мериленд и го следи патувањето на бунтовната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.