Содржина

Плесачица и стриптизета Рослин (М. Монро) развела се од имуќног супруга Рејмонда и одлучила да започне сасвим нови живот. Изненада упознаје знатно старијег каубоја Гаја и његовог пријетеља, механичара Гајда, са којима одлази на авантуристичко путовање Западом.
Бивша плесачица и стриптизета Рослин (М. Монро) развела се од имуќног супруга Рејмонда и одлучила да започне сасвим нови живот.
Изненада упознаје знатно старијег каубоја Гаја и његовог пријетеља, механичара Гајда, са којима одлази на авантуристичко путовање Западом.
Гај се бави свим и свачим, а највеќа страст су му коњи. Они се спријатељују са дугогодишњим јахачем Пирсом, а будуќи да сва тројица сањаре о великој заради, долазе на идеју да лове дивље коње, чије би месо доносило велики профит.
Рослин није хладна на Гајево удварање, али је његов окрутни план с коњима разбеснео и она одлучује да се упусти у везу са млаѓим и неодлучним Пирсом...
У главним улогама: Мерилин Монро, Кларк Гејбл, Монтгомери Клифт...

Слики

НеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓениНеприлагоѓени

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.