рејтинг: 5.7/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(6 гласови)

Содржина

Освета се послужује хладна.
Јое Моран (Цхарлес Бронсон) бивши је амерички наредник који је за вријеме рата у Кореји ударио свог пуковника. У војном затвору упознаје капетана Росса, затвореног због шверцања на црном тржишту. Заједно с Россом (Јамес Масон), Wхитеyем (Михел Цонстантин) и бившим француским легионаром Катангом (Јеан Топарт), Јое пристане побјеќи. Но тијеком бијега Катанга убије те Јое бјежи сам, а његови компањони су уловљени. Данас Јое живи мирно на југу Француске с обитељи изнајмљујуќи бродове, све док се не појаве бивши „пријатељи и отму његову кќи и супругу (Лив Уллманн).
Француско-талијанску копродукцију, насталу према роману Рицхарда Матхесона „Риде тхе Нигхтмаре снимио је Теренце Yоунг, дефинитивно најпознатији као редатељ Јамес Бонд класика попут „Др. Но, „Фром Руссиа wитх Лове, те „Тхундербалл. Ако вам ова препорука није довољна, глумци попут легендарног Јамеса Мансона, Лив Уллман, која се прославила радеќи с Ингмаром Бергманом, те наравно Цхарлеса Бронсона требали би бити више него довољни разлози да погледате овај класик.

Слики

Човјек с двије сјене

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.