рејтинг: 6.0/10

Содржина

Мицхаел (Е. Сцхаеффер) је интелигентан, каризматичан њујоршки таксист који се, кад му у возило уѓе супермодел Сарах (А. де Цаденет), одмах заљуби у њу. Њихова је привлачност узајамна. Сарах привуче Мицхаелов смисао за хумор, искрен и отворен приступ те двојац заврши на вечери. Мицхаел је прави романтик - за Сарах чита поезију и настоји јој угодити на све могуќе начине, а кад ју упозна са својим пријатељима - глазбеном продуцентицом Саллy (Л. Видал) и студентицом теологије Робин (Ф. Сwифт), они не могу вјеровати да се меѓу њима нашла позната звијезда. Ускоро ќе сваки дан проводити заједно, заљубљени и опијени једно другим. Та идила може трајати само два мјесеца, док је Сарахин супруг, еуропски аристократ Пхиллипе (Р. Мартин), на путу у Риму. Мицхаел је лудо заљубљен и моли ју да остане с њим и напусти мужа. Сарах није спремна одреќи се козмополитског начина живота у високим друштвеним круговима...

Најзанимљивија чињеница везана уз филм "Фалл" јест та да је редатељ филма Ериц Сцхаеффер, уједно и његов сценарист те главни глумац, који иначе има искуство у вожњи таксија, баш као и његов главни лик. Наиме тим се послом у Неw Yорку бавио чак девет година, за вријеме којих је написао 20 сценарија, двије драме и роман, а радио је и друге послове. Сцхаеффер је такоѓер наступао у познатим филмским насловима попут "Оне Нигхт ат МцЦоол'с" (2001.) и "Спанглисх" (2004.). Као редатељ профилирао се на њујоршкој независној сцени деведесетих година филмом "Мy Лифе'с ин Турнароунд", који је хвалила критика и добро прихватила публика. У филму "Фалл" глуми манекенка и супермодел Аманда Де Цаденет, чије је најпознатије филмско искуство у "Четири собе" (1995.) у улози чаробнице Диане, а најпознатија је по браку с бившим басистом бенда Дуран Дуран Јохном Таyлором. Аманда Де Цаденет кќи је британског возача Алаина де Цаденета, а тренутно се бави фотографијом и издала је књигу с фотографијама својих славних пријатеља. У краткој улози у једној секвенци филма "Фалл" појављује се, тада дјевојчица, Сцарлет Јоханссон.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Apasionata (1983)

    image
  • Цитy оф Yоур Финал Дестинатион (2009)

    image
    28-годишњак на докторским студијама на Канзаском универзитету Омар Разаги пише биографију латиноамеричког писца Жила Гунда. Да би добио дозволу, мора да доѓе до...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.