Содржина

На малом, удаљеном острву, Мерцедес, самохрана млада мајка треба да се уда за Френка, са којим је верена, а који је поуздан, стабилан, породичан човек. Меѓутим, на острво се руши авион, којим управља згодни пилот Клеј, што уноси пометњу меѓу његове становнике.
Наочити, млади Клеј присилно спушта авион на изоловано острво које је током историје толико пута освајано од стране толико различитих земаља да његови становници говоре мешавином шпанског, енглеског и француског језика. Клеј на острву упознаје дечака Габријела, који се врло брзо везује за њега, јер је његов отац давно нестао.
Нажалост, ово ствара конфликт измеѓу Габријелове мајке Мерцедес и њеног вереника Френка, вредног фармера, који одмах примеќује да се измеѓу Мерцедес и Клеја нешто дешава. А када Габријел и његова мајка боље упознају Клеја, дечак остварује магично пријатељство са самим авионом.

Слики

ЛЕТ СУДБИНЕ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.