poster

Патрик

Patrick (2013)

Режисер: Mark Hartley

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.9/10
Оценка на корисникот: 4/10

Содржина

Катхy долази у болницу у сред недоѓије и конкурише за упражњено место медицинске сестре. Језиво и старинско здање служи да „лечи“ пацијенте који су неповратно упали у дугогодишњу кому, свако из својих разлога. Катхy покушава да се докаже на новом послу и заборави приватне проблеме али јој то неќе бити нимало лако. Осим симпатичне колегинице болница запошљава и чудну, ауторитативну и тајанствену главну сестру као и доктора који покушава да лечи пацијенте на екстремне начине, од којих су електро шокови највидљивији. Радња филма се врти око Патрицка, младиќа који је сам у соби, који је у коми веќ годинама и који не показује знаке никаквог опоравка и поред свакодневних укључивања на 220В од стране доктора. Катхy показује симпатије за лепушкастог младиќа, а овај јој узвраќа тиме што на себи својствен начин комуницира са њом. Наиме, Патрицк телепатијом може да куца по тастатури компјутера или помера ствари, али ово задржава само за себе и Катхy, док пред другима упорно глуми биљку. Проблем по Катхy настаје када Патрицк постаје љубоморно опседнут њоме и крене да јој се меша у приватни живот од чега ќе страдати сви њој блиски људи. Док буде постепено сазналава шта јој се уопште дешава тако ќе остајати без људи из своје околине а док буде боље упознавала Патрицка биќе јој све јасније да се ово не дешава први пут и да претходне медицинске сестре нису дале отказ веќ оставку на све животне функције.

Слики

Патрик

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црн Божиќ (2006)

    image
    Бадник. Следиме група девојки од колеџ кои не си отишле дома за Божиќ. Но, опасен психопат се крие во куќата каде што престојуваат. Неговата тактика започнува од...
  • Злите мртовци (1981)

    image
    Петмина млади пријатели се притаени во далечна колиба каде што ја откриваат Книгата на мртвите. Една снимка направена од археолог, открива дека прастариот текст...
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Сложувалка на стравот 2 (2005)

    image
    Детектив и неговиот тим мора да спасат 8 лица заглавени во фабрика од изопачениот сериски убиец познат како Убиецот со сложувалки.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.