Содржина

Моли (Британи Марфи) је размажена ќерка преминуле рок звезде, централна фигура елитних забава на Менхетну. Она живи лагодно захваљујуќи наследству и никада у животу није имала посао. Меѓутим, када сазна да јој је менаџер украо буквално сав новац, Моли ќе морати да уради оно што никада није могла ни да замисли - да наѓе посао.
Постаќе дадиља непослушној Реј Шлајн (Дакота Фенинг), осмогодишњој девојчици која живи са мамом Ромом (Хедер Локлир) у елитном делу Менхетна. Недовољно блиска са својом успешном мамом, Реј је одрасла без преко потребне родитељске љубави и уз велики број дадиља које су одлазиле главом без обзира. Моли и Реј су јако усамљене и док покушавају да се прилагоде једна другој, откриќе да су постале пријатељице.

Слики

Детињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиљаДетињаста дадиља

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.