Содржина

Радње смјештене у 1775. годину, овај филм прати пустоловине деветогодишње Фелицитy Мерриман (Схаилене Wоодлеy - "Јацк & Боббy"), која са својом домољубном обитељи живи у колонијалноме Wиллиамсбургу у Виргинији. Фелицитyн отац (Јохн Сцхнеидер - "Смаллвилле," "Мајстори опасности") посједује трговином и управља њоме, док се њезина мајка (оскаровка Марциа Гаy Харден - Поллоцк, Мистична ријека) брине за обитељ, што укључује и шестогодишњу Нан (Еулала Сцхеел, права кќи Марције Гаy Харден). Приправник г. Мерримана, Бен (Кевин Зегерс – Зора живих мртваца) живи са својом обитељи и сања о дану када ќе Колоније објавити своју неовисност о Енглеској.

Када Фелицитy сазна да прекрасна коња злоставља његов окрутни власник, она се спријатељи са животињом и помогне јој побјеќи. Снажне воље и одлучна, Фелицитy се бори с лекцијама како постати дама и спријатељи се с Елизабетх (Катие Хеннеy), младом дјевојком из лојалистичке обитељи. Како година пролази и приближава се Божиќ, Фелицитy доказује своју оданост и храброст у пустоловинама око обитељи, пријатеља и револуције која се ближи.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Pas gjurmëve (1978)

    image
  • Парче плавог неба (1961)

    image
    Парче плавог неба - то је све што могу видети становници дворишта где живе људи који се радују и сваѓају и једни другима непотребно загорчавају живот. Чеда, ноќни...
  • Торнадо (2009)

    image
    Пјер е депресивно момче кое сака да му помогне на Торнадо, емотивно нестабилен коњ. Кога Пјер ќе побара помош од шепотачите на коњи, тргнува на пат на исцелување...
  • Библија (1966)

    image
    Раскошно продуциран историјски спектакл "Библија" заснован је на прва 22 поглавља "Књиге постанка".
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.