Содржина

Мартин Фрееман (‘Тхе Хитцххикерс Гуиде То Тхе Галаxy’) тумачи лик Цхриса, фрустрирана ТВ-продуцента који је присиљен оставити свога непоузданог цимера Боба, којега глуми Велибор Топиц (‘Краљевство небеско’) како би неколицини агената за некретнине показао куќу коју намјерава продати. Забринут због Бобове навике да цијели дан сједи у подруму слушајуќи гласно глазбу и бавеќи се својом бизарном умјетношќу, Цхрис замоли пријатеља да припази на звоно на вратима и да пусти оне који желе уќи. Боб обеќа да ќе то учинити и да га овај пут неќе разочарати. Тијеком дана, док се Цхрис бакќе са својим лудим водитељем и колегом Јеррyјем, којега глуми Рицхард Харрингтон (‘Блеак Хоусе’) – код куќе је очито да је шашави Боб обеќање дано Цхрису схватио мало предословно.
Боб је доиста свакога тко је хтио уќи пустио у куќу: укључујуќи и двојицу гангстера с пиштољима - неспособног младог Британца којега глуми Даннy Дyер (‘Тхе Фоотбалл Фацторy’, ‘Тхе Бусинесс’) и инконтинентног Американца, којега тумачи Цореy Јохнсон (‘Хеллбоy’, ‘Мумија’). Неќе проќи много прије него што Цхрисов дом буде пун случајних пролазника на најчуднијој забави године... Те вечери Цхрис ќе се вратити куќи и наќи свога цимера, четири агента за некретнине, два Јеховина свједока, мртваца и уплашена дјечјег забављача у поплављеној кухињи. Наравно, соба пуна воде и поломљена покуќства није крај свијета, али напола луд Американац који сједи пред вратима WЦ-а с пушком могао би бити...

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.