Содржина

Филм почиње отварањем трговине оружјем у Виргинији, чији власник Царл (Доналд Сутхерланд) изазива контроверзије водеќи трговину коју воли. Његова је најновија запосленица уједно и његова унука Марy Анн (Линда Царделлини), студентица присиљена да тјеком празника ради у обитељскоме дуќану. Унаточ њезиним сумњама, знатижеља побјеѓује док је полако осваја оружје које продаје. У Орегону Јанет (Марциа Гаy Харден) пати због ТВ интервјуа којим се обиљежава треќа годишњица откако је њезин син изазвао пуцњаву у својој средњој школи и након тога починио самоубојство. Као самохрана мајка, боји се за свога млаѓег сина Давида (Цхристопхер Марqуетте), који је сада исте доби као што је био његов брат када је починио та страшна дјела. Бореќи се с властитим бијесом и тугом, Давид се заљубљује у Таллy (Никки Реед), дјевојку која је тек стигла у град. У меѓувремену Франк, средовјечни шериф, напето гледа интервју, прогоњен злонамјерним оптужбама да није учинио ништа како би спријечио трагедију. На западној страни града Цхицага, равнатељ Царл (Форест Wхитакер) покушава очувати школу коју води од насиља. Његова жена Сара (Гарцелле Беауваис-Нилон) јако се боји за сигурност њихова сина. Када код ученика Јаyа (Арлен Есцарпета) наѓу скривени пиштољ, и равнатељ и ученик суоче се с одлукама које не желе донијети.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Vajzat me kordele të kuqe (1978)

    image
  • Healed by Grace (2012)

    image
    Healed by Grace is a charming tale of a faith, friendship, and love. It's at the darkest of times where these powerful elements of life all come to together.
  • Мали Буда (1993)

    image
    Филм Бернарда Бертолучија је прича о дечаку из Сијетла који би могао да буде реинкарнација славног будистичког учитеља. Лама Норбу долази у Сијетл у потрази за...
  • The Man with the Cannon (1977)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.