Содржина

Ексцентрични изумитељ Даррyл Wалкер (Дамон Wаyанс) може претворити ортопедску ципелу у смртоносни бумеранг, а шлафрок своје баке у омчу. Наоружан арсеналом оружја из радионице сам-свој-мајстор, благи Даррyл преображава се у злога осветника Бланкмана. У борби против злочина придружује му се његов брат и резигнирани помагач, Кевин (Давид Алан Гриер); Кимберлy Јонз (Робин Гивенс) новинарка је чија ќе прича Бланкмана прославити, а Јасон Алеxандер љигави је новинар, г. Стоне.

Слики

BlankmanBlankmanBlankmanBlankmanBlankmanBlankmanBlankman

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Врелина велеграда (1984)

  image
  Пре неко што су играли заједно у филму “Врелина града”, Берт Рејнолдс и Клинт Иствуд су се заједно пројавили шест година раније, али не у филму него на насловној...
 • I Can Quit Whenever I Want: Masterclass (2017)

  image
  The return of the team of researchers who, to delete their problems with law, decide to help police to find new smart drugs.
 • Бркотница (1998)

  image
  Кинески конзул Хан одлази на дипломатско путовање у Лос Анѓелес. У великом граду његову 11-годишњу кќеру Су Јунг отима интернационални криминалац. ФБИ уверава...
 • Човекот кој знаеше премалку (1997)

  image
  Човек кој е осомничен дека е шпион мора да сопре заговор за убивање на меѓународни водачи на банкет.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.