Содржина

Средином шездесетих Дон Хаскинс (Ј. Луцас) добио је прилику да у Ел Пасу води тексашки кошаркашку екипу. Схватио је да од постојеќих играча неќе моќи створити побједнички тим и кренуо је у регрутирање даровитих кошаркаша из колеџа диљем Америке - Неw Yорка, Детроита, Индиане... Веќина тих младиќа били су црнци, али "дечки из града". Но у Ел Пасу, иако најкозмополитскијем дијелу Тексаса, црнци су још увијек "различити"...
СТАЗЕ СЛАВЕ темеље се на надахнутој истинитој причи о неуспјешној западнотексаској кошаркашкој момчади, чије су тешкоќе и изазови на путу према побједи потакнули културне и филозофске турбуленције у повијести САД-а. Дочарава доба када је, унаточ свим изгледима, прва афроамеричка играчка постава освојила земљу и у обрату изненаѓења, 1966. освојила НЦАА. Јосх Луцас глуми Дона Хаскинса, тренера чије је име данас у Дворани славних, страственога тренера кошарке на колеџу, који је промијенио повијест кошарке и промијенио тијек будуќих догаѓаја.

Слики

Пут славеПут славеПут славеПут славеПут славе

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.