poster

Vampire in Venice

Nosferatu a Venezia (1988)

Xорор | Италија
Режисер: Augusto Caminito, Klaus Kinski

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.2/10

Содржина

A professor travels to Venice following the trail of the last known appearance of Nosferatu who was seen at a carnival. He learns through a seance that the vampire is seeking eternal death, and tries to put an end to its existence once and for all.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Злите мртовци (1981)

    image
    Петмина млади пријатели се притаени во далечна колиба каде што ја откриваат Книгата на мртвите. Една снимка направена од археолог, открива дека прастариот текст...
  • Сложувалка на стравот 2 (2005)

    image
    Детектив и неговиот тим мора да спасат 8 лица заглавени во фабрика од изопачениот сериски убиец познат како Убиецот со сложувалки.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.