poster

Вјечна снага љубави

Love's Resounding Courage (2011)

Драма, Семеен, Bестерни | Ирска, САД
Режисер: Bradford May

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

Содржина

Обитељски вестерн, из циклуса филмова према романима Јанетте Оке. Цларк (W. Броwн), Еллен (Ј. Монд) и њихова кќи Миссy (М. Лилy) мала су и сретна обитељ са само једним проблемом: новцем. Цларк се задужио у банци, но због суше, приход је подбацио и банкар им пријети одузимањем фарме. Како би припомогла, Еллен се, унаточ Цларкову противљењу, запошљава у кројачком салону. Воли посао кројачице, а воли се и дружити с младом удовицом Саром (W. Геер). Ни Цларкови родитељи, Ирене (Ц. Ладд) и Ллоyд (Б. Боxлеитнер), нису задовољни што Еллен мора радити - у то је вријеме то била прилична срамота за мужа. Но све то пада у други план кад се Еллен разболи. Сарах, која је прије посла у кројачници радила као примаља, препознаје да се ради о шарлаху, а шарлах је тада била болест од које се умирало. Једини лијек било је чекање...
Јанетте Оке написала је десетак романтичних романа којима наслов почиње ријечју Лове'с, чија је радња смјештена на Дивљи запад и према којима је снимљено једнако толико телевизијских филмова. У овом филму дјевојчица Морган Лилy била је номинирана за награду Yоунг Артист за улогу Миссy.

Слики

Вјечна снага љубави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.