poster

Хотел Кокос-лудница

The Cocoanuts (1929)

Режисер: Robert Florey, Joseph Santley

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 5.7/10
(3 гласови)

Содржина

Филм представља адаптацију истоименог броадwаyског мјузикла Ирвинга Берлина, у коме су такоѓр наступили браќа Марx. Радња је смештена у један хотел на Флориди за време бума некретнина 1920-их. У филму се први пут појављује Маргарет Думонт као партнерка Гроуцха Марxа. Снимање је, с обзиром на релативно нову и неиспробану технологију, било обележено низом проблема, првенствено везаних за проблеме са изненадним звуковима. Успркос томе што није имао заплет, односно он је служио тек као изговор за гегове браќе Марx и музичке бројеве, доживео је велики успех и учинио браќу Марx једним од највеќих филмских звезда свог доба.

Слики

Хотел Кокос-лудницаХотел Кокос-лудницаХотел Кокос-лудница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Део мог срца (2019)

    image
    Изабела (35) је енергична пословна жена у финансијском свету Стокхолма. Када доѓе куќи у мали град у којем је одрасла да прослави очев 60. роѓендан, осеќа се као...
  • Чудна магија (2015)

    image
    Гоблини, вилењаци, виле и ѓаволци се боре око моќног напитка.
  • Романтичен филм (2006)

    image
    Пародија на романтични комедии кои се фокусираат на еден човек, неговата симпатија, неговите родители и нејзиниот татко.
  • Добри момци (2019)

    image
    Након што је позван на своју прву журку где ќе бити љубљења, дванаестогодишњи Макс почиње да паничи, јер не уме да се љуби. У жељи да се истакне, Макс и његови...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.