poster

Мрачне сенке

Shadow Puppets (2007)

Xорор, Трилер, Mистерија | САД, Канада
Режисер: Michael Winnick

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.8/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Жена се буди у тапацираној белој ќелији затвора или менталне болнице, без сеќања на свој идентитет и било који догаѓај из прошлости. Након што се врата ќелије отварају, она излази напоље и после краќег лутања увиѓа да није сама, него да се и у другим деловима установе налазе људи баш као и она. Свима је избрисано сеќање и сви су обучени само у доњи веш. У једној од просторија проналазе апарат за испирање мозга, који је употребљен осам пута, на сваком по једанпут. У меѓувремену их прогања необична сенка која убије једног од њих, што осталима даје знак за узбуну и буди нагон за преживљавањем. Када упознају и деветог странца, схватају да једном од њих није избрисано сеќање и да је тај заправо одговоран за експеримент који је спроведен над њима.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Протерување на ѓаволот од Емили Роуз (2005)

    image
    Инспирирано од вистинска приказна: правник прифаќа случај за убиство од невнимание кој вклучува свештеник кој го протерува ѓаволот од млада девојка. Главни улоги:...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.