Содржина

Јеннy (Х. Ленхарт) с одличним успјехом завршава престижни пословни студиј, али даљњи догаѓаји у њезину животу неќе бити тако блистави. Дечко јој одлази на дуги пут по Еуропи, она губи посао и јавља се на натјечај у великој мултинационалној компанији, гдје је прима сам директор Оливер (Г. Харрисон) који јој одмах даје посао уз добру плаќу и пут у Париз. Јеннy тек накнадно схваќа да је ангажирана као дадиља његово двоје неподношљиве дјеце Катие (К. Волдинг) и Алеxа који јој намјештају окрутне замке не би ли је се ријешили у најкраќем року као и свих претходница. Јеннy ипак издржава и почиње схваќати да су дјеца таква, јер им је отац презаузет послом и заручницом (уједно и важном сурадницом) Вивиан (Ј. Сиббет) којој су важне једино неумјерене особне амбиције и која дуго времена успијева скривати колико заправо мрзи дјецу.

Слики

ДадиљаДадиљаДадиљаДадиљаДадиљаДадиљаДадиља

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Удај се до пролеќа (2014)

    image
    Керин наполнила триесет години и не ѝ се брза да застане пред олтарот затоа што од брачниот живот попривлечна ѝ е слободата, поради што ги раскинувала претходните...
  • Љубов како во роман (2015)

    image
    Успешниот писател Лијам има креативна блокада која не може да се реши. Во желба да се одмори за повторно да најде инспирација за пишување, тој оди во Портланд,...
  • Бетовен 2 (1993)

    image
    Бернардинецот Бетовен станува татко, но ја киднапираат девојка му Миси, а истата судбина им се заканува и на кутрињата.
  • Висока цура 2 (2022)

    image
    After Jodi Kreyman gains popularity, her miscommunications start causing rifts with those around her and now she really needs to 'stand tall'.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.