рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.6/10
(13 гласови)

Содржина

Франкфурт 1958. - Нико не жели да се сеќа времена нацистичког режима. Млади тужилац Јохан Радман долази до докумената који ќе помоќи да се покрене поступак против неких припадника СС-а који су служили у Аушвицу. Меѓутим, страхоте прошлости и непријатељство против његовог рада ќе га обесхрабрити. Готово је немогуќе пронаќи пут кроз овај лавиринт јер се сви чине укљученим или кривим. Филм „У лавиринту лажи је прича која открива заверу немачких институција које су покушале да заташкају злочине нациста из Другог светског рата. Немачки представник за овогодишњу филмску награду Оскар! Заснован на стварним догаѓајима истраге која је довела до суѓења нацистичким злочинцима оптуженим за злочине почињене у концентрационом логору Аушвиц.

Слики

У лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажиУ лавиринту лажи

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.