рејтинг: 5.3/10

Содржина

Террy Цуфф (Y. Блеетх) лијепа је млада жена која ради за шанком у бару у Цинциннатију, разочарана у љубави и осамљена. Кад упозна Боббyја Wоодкина (Р. Гриецо), њезин живот почиње добивати смисао. Боббy је згодан, пажљив и заљубљен. Врло брзо он је запроси и купи куќу у којој ќе живјети. Једино што им недостаје до потпуне среќе јест дијете. Но, чини се да млади пар не може имати властито дијете. И док се Террy још нада да ќе занијети, изненадан телефонски позив открије јој да је њезин муж без њезинога знања поднио захтјев за усвајањем дјетета... Истодобно, у Миннеаполису живи обитељ Франка МцТхомаса - његова жена Елаине, син Андy, Андyјева млада жена Дана и њихово тек роѓено дијете, кќеркица Гаил. Франк и Боббy одрасли су заједно и Франк једва чека да "стриц Боббy" доѓе видјети његову унучицу...

Ултимате Децептион једна је од оних истинитих прича за које кажемо да је напета као криминалистички филм и један од филмова који су доказ да најнеобичније приче прича стварни живот. Изврсни, уверљиви глумци, напетост и увјерљивост држе гледатељеву позорност од првог до задњег кадра.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.