рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Морали су скупити сву своју снагу и не посустати, за среќу и наду, за Хопе.
Када Хопе Алтман (Дана Деланy) одједном оболи од слабо познате, али смртоносне болести зване склеродерма, њезин старији брат Кен и његова цијела обитељ стају иза Хопе те јој покушавају помоќи или олакшати на све начине.
За то вријеме, обитељске везе доќи ќе на кушњу, њихова ќе чврстоќа бити још веќа, а обитељ ќе се наќи на емоционалном вртуљку... Ова дирљива и инспиративна прича о болести једне жене и бризи њезине обитељи једним је дијелом темељена на стварним догаѓајима из живота Боба Сагета, стога не чуди што ју је славни комичар режирао с толико осјеќаја и бриге. Сагетова је сестра била умрла двије године након дијагностицирања склеродерме, што су он и сценаристица Сусан Рице с примјереним поштовањем преточили у "За Хопе". У насловној улози гледамо Дану Деланy, најпознатију по улози у код нас култној серији 'Кинеска плажа', а у осталим су улогама мање познати глумци.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Man with the Cannon (1977)

    image
  • Језеро (1950)

    image
    После ослобаѓања почиње изградња хидроцентрале на Неретви, а временске непогоде, као и сељаци који не дозвољавају потапање својих поседа омета изградњу. Да се...
  • Величенствените Амберсони (2002)

    image
    Разгаленото детиште, Џорџ Амберсон, е ужаснат кога неговата мајка, вдовица од неодамна, ја обновува врската со богатиот Јуџин Морган, кого го оставила неколку...
  • The Autumn Rains (1985)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.