рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 9/10
(19 гласови)

Содржина

Са својим сестрама, Скипер, Стејси и Челси, и њиховим неодољивим новим пријатељима штенцима, Барби наилази на неочекивану мистерију и авантуру по повратку у свој родни град Врба. Претурајуќи по успоменама у бакином поткровљу, сестре откривају стару мапу, за коју се верује да води до давно изгубљеног блага закопаног негде у граду. Са другарима штенцима, четири девојке одлазе у узбудљив лов на благо, и успут откривају да највеќе благо представљају љубав и смех који деле као сестре.

Слики

Барби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцамаБарби и њене сестре у великој авантури са куцама

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.