poster

Видимо се у Венецији

Meet Me in Venice (2015)

Драма, Семеен, Mузика, Pоманса | Холандија, Бугарија, хрватска, Италија, Словачка, Турција, Србија
Режисер: Eddy Terstall

рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 2/10

Содржина

Лиза је млада Холанѓанка која путује у Венецију да упозна свог оца Италијана, Маура. Мауро није видео Лизу од њене треќе године, када се развео од Лизине мајке. Мауро је у меѓувремену путовао светом као музичар. Када Лиза доѓе у Венецију, испостави се да је чека много више од неколико дана у Венецији. Мауро поведе Лизу на музичко путовање рутом Оријент Експреса. Он путују од Венеције, преко словеначке престонице Љубљане и старог града Загреба, до планина у северној Србији, а затим од Бугарске до Турске. Успут им се дешавају разне авантуре и занимљиви сусрети, а испоставља се да су отац и ќерка много сличнији него што се чинило у почетку. Меѓутим, на најисточнијој тачки Европе, у Истанбулу, прича добија драматичан обрт.

Слики

Видимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у ВенецијиВидимо се у Венецији

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.