рејтинг: 5.9/10
Оценка на корисникот: 7.1/10
(7 гласови)

Содржина

Цело место у ишчекивању је велике звезде Роxy Цармицхаел, која је петнаест година раније отишла из града. Најузбуѓенији су Дентон Wебб (Ј. Даниелс), којем је Роxy била највеќа љубав, а сада је ожењен и има децу, и Динкy Боссетти (W. Рyдер), тинејџерка коју сви сматрају чудакињом. Динкy је веома интелигентна и неприлагоѓена. Не мари за одевање, никад се не чешља, а по свој прилици ретко и пере. Не дружи се с децом, него је на некој олупини чамца основала своју Нојеву барку и храни разне животиње. Кад се у школу досели Гералд Хоwеллс (Т. W. Броwн), згодан и популаран дечко, он одмах схвати да је Динкy посебна девојка, али то испрва не признаје пријатељима. Динкy има чудне родитеље који су је усвојили, Леса (Г. Бецкел) и Роцхелле (Ф. Фисхер), с којима нема нарочит однос, поготову не са Роцхелле. Једини излаз у свом несреќном животу Динкy види у чињеници да се Роxy враќа у град јер је Динкy скупила све каменчиќе мозаика и установила да је она Роxyно ванбрачно дете.

Слики

Добродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси КармајклДобродосла куци, Рокси Кармајкл

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.