Содржина

Документарни филм "Машина пред којом све нестаје" аутора Тинатина Гурцхианија, добитник многобројних меѓународних признања, био је један од запаженијих филмова на Белдокс фестивалу.
У филму су дати портрети Грузина, цртице Грузије, старе школе етнографије и нова школа документаристике. Редитељ објављује кастинг за младе измеѓу 15 и 23 године. Потрага га одводи на различите локације, оsив је огроман.
Неки желе да постану део филма, други су спремни да поделе своје сентименталне приче... они који су довољно занимљиви за режисера, постављени су у различите драмске ситуације. Ово је филм о томе како живот може да буде леп, али и како може да буде тежак, када маштате о томе како је то бити херој.
Да ли протагонисти филма беже од реалности или се суочавају са њом? Неки су стари, неки су млади, али сви су уједињени поетиком потраге.

Слики

Машина пред којом све нестаје

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Може ли да се поправи мозок како мојот? (2018)

    image
    Емисијата ја води Лотџе Содерланд, која закрепнува од страшен излив на мозок поради кој не може да чита. Ова е делумно патување во прво лице, делумно футуристички...
  • Звучни таласи (2019)

    image
    Филм открива скривену снагу звука у кинематографији, упознаје нас са неопеваним херојима који је стварају и садржи увиде легендарних редитеља са којима сараѓују....
  • The Nuclear Requiem: The Nuclear World Project (2016)

    image
    For over seven decades the nuclear bomb has been a presence in our lives. The Nuclear Requiem is a meditation, based on a journey taken during the 70th...
  • My Journey Through French Cinema (2016)

    image
    Bertrand Tavernier's personal journey through French cinema, from films he enjoyed as a boy to his own early career, told through portraits of key creative figures.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.